Overslaan en naar de inhoud gaan

Angelique Haak – Nooit meer alleen

Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbare schoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? N.M.A.

Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara's dood, maar daarbij komen zaken aan het licht die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven…

Na de succesvolle boeken met rechercheur Jennifer Brugman in de hoofdrol heeft Angelique Haak met ‘Nooit meer alleen’ een standalone geschreven. Deze nieuwste thriller is zeker de moeite waard om te lezen. Je bent alvast gewaarschuwd: als je eenmaal aan dit verhaal begonnen bent, kun je bijna niet meer stoppen met lezen.

Haak weet haar lezers vanaf het eerste hoofdstuk te boeien. Wat is er in het verleden gebeurd? Langzaamaan ga je dat ontdekken dankzij de flashbacks van Emma. Je leest telkens een hoofdstuk uit het heden en daarna uit het verleden. Mede daardoor is de spanning enorm aanwezig in het boek. Je nieuwsgierigheid wordt continu geprikkeld en je wil weten wat uit het verleden heeft gezorgd voor hoe Emma is geworden in het heden. Op een gegeven moment krijg je een idee wat voor verschrikkelijks er vroeger is gebeurd, maar dat haalt de spanning niet uit het verhaal. Je hebt nog genoeg vragen over die je beantwoord wil hebben.

De auteur werkt naar een zinderende ontknoping toe. En net als je denkt dat je weet hoe het zal aflopen, volgt daar een zeer verrassend einde. Heerlijk! ‘Nooit meer alleen’ zorgt voor een aantal boeiende en spannende leesuurtjes.

Auteur: Angelique Haak
Titel: Nooit meer alleen
Genre: Thriller
Aantal pagina's: 360
Uitgeverij: De Crime Compagnie
ISBN: 9789461094704