Overslaan en naar de inhoud gaan

Audrey Carlan – Calender Girl: Januari

Mia Saunders is een knappe, jonge vrouw met een schuld van 1 miljoen dollar. Technisch gezien heeft haar vader die schuld, maar Mia voelt zich hier verantwoordelijk voor. Binnen één jaar moet deze schuld afbetaald worden. Anders kan het wel eens hele nare gevolgen hebben.

Mia’s tante heeft een escortbureau, waar ze aan de slag kan. Mia houdt wel van een uitdaging, dus ze besluit voor haar tante te gaan werken. Elke maand krijgt ze een nieuwe cliënt. Lukt het haar om voldoende te verdienen om haar schuld af te lossen? En hoe zorgt ze ervoor dat ze niet verliefd wordt, terwijl ze dat normaal gesproken vrij snel wordt?

Uitgeverij Meulenhoff Boekerij heeft na een spannende veiling de rechten binnengesleept om de nieuwste rage uit de Verenigde Staten in Nederland uit te brengen: ‘Calender Girl’. Via diezelfde uitgeverij kreeg ik alvast een voorproefje op deze reeks. De maand januari mocht ik alvast lezen, voordat het eerste boek uitkomt.

In deze eerste maand maken we kennis met Mia Saunders, die de lezers meteen uitlegt hoe ze aan de schuld komt van 1 miljoen dollar en dat ze er vrijwel alles voor over heeft om dit af te kunnen betalen. Op een leuke manier wordt het hoofdpersonage geïntroduceerd en je voelt vrijwel meteen een klik met haar. Niet dat ik mijn geld zou willen verdienen zoals zij doet, maar je leeft wel met haar mee als ze over haar liefdesleven en over haar verleden vertelt.

Als je eenmaal begonnen bent met lezen, leest het verhaal gemakkelijk en prettig. Voor je het weet, heb je de eerste maand uit en wil je eigenlijk verder gaan. Voor nu moet ik het even doen met ‘Calender Girl: Januari’, maar aan het einde van deze maand verschijnt de eerste reeks van drie maand. Ik kijk er al naar uit…

‘Calender Girl’ zal in print als vier boeken verschijnen, waarbij elk boek drie maanden omvat. Eind mei verschijnt het eerste deel, getiteld ‘Calender Girl: Nooit verliefd worden’. Het tweede deel komt in juni; het derde in oktober en het laatste in januari 2017. Daarnaast zullen de maand ook los als e-book verkrijgbaar zijn.

Auteur: Audrey Carlan
Titel: Calender Girl - Januari
Genre: (Erotische) roman
Aantal pagina's: 98
Uitgeverij: Boekerij