Overslaan en naar de inhoud gaan

Billy Bones – Op de bouwplaats

Het is een drukke dag vandaag! Het bouwteam heeft je nodig. Help jij het team op de bouwplaats? Ontdek alle verrassingen in dit interactieve kartonboek!

Ons zoontje van 4 jaar is helemaal weg van Lego. Hij vindt het heerlijk om bouwwerken van Lego te maken en hij kan er vervolgens uren mee spelen. Hij verzint dan allerlei verhalen en maakt met zijn Lego-poppetjes heel veel mee. Om vervolgens alles af te breken en weer iets nieuws te bouwen voor een ander verhaal. Heerlijk!

Het interactieve boekje ‘Op de bouwplaats’ is daarom momenteel hét favoriete boekje van ons zoontje. Je hebt het verhaal als (groot)ouder zo voorgelezen, maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt bepaalde onderdelen van het boekje bewegen. Er komen vragen in het verhaaltje voorbij, waarbij je (klein)kind even iets moet tellen of iets moet opzoeken in het boekje. Het eindigt met een grote finale.

Verwacht geen lang verhaal of heel veel interactiviteit. Iedere dubbele pagina kent een paar regels tekst en één interactief element. Als je (klein)kind dol is op Lego, dan zal dit zeker in de smaak vallen. Ons zoontje is al van plan om alles van de bouwplaats na te gaan bouwen.

Auteur: Billy Bones
Titel: Op de bouwplaats
Serie: Lego
Genre: Kinderboek
Aantal pagina's: 8
Uitgeverij: Meis & Maas
ISBN: 9789030508403