Overslaan en naar de inhoud gaan

Daan Boom & Stijn van Vliet – Polderglamour

Al van jongs af aan droomt Tjibbe Wammes van een roemrijke zangcarrière. Als hij op een dag een telefoontje krijgt van de befaamde manager Jerry Armspek staat zijn wereld op zijn kop en verandert zijn leven volkomen. Hij komt terecht in de wereld van de Showbizz. Met alle gevolgen van dien…

Voor het programma ‘Streetlab – Niet te geloven’ besloten Daan Boom en Stijn van Vliet de uitdaging aan te gaan om binnen 48 uur een boek te schrijven. Dat leek onmogelijk, maar het is de beide heren gelukt. En ze hebben zelfs een uitgeverij gevonden die het boek op de markt wilde brengen.

‘Polderglamour’ is een heerlijk en luchtig boek om lekker even tussendoor te lezen. Het leest vlot en kent een leuk hoofdpersonage. Als je er eenmaal in begonnen bent, heb je het zo uit. Dat komt niet alleen doordat het boekje 128 pagina’s telt, maar ook omdat het gewoon een leuk en grappig verhaal is.

Boom en Van Vliet nemen de wereld van BN’ers op de hak en doen dat op een erg leuke manier. De songteksten die tussendoor in het boek voorbij komen, zijn origineel bedacht. Wie weet is er nog wel een Nederlandse zanger of zangeres die een van de liedjes uit gaat brengen ;-). ‘Polderglamour’ is verrassend leuk.

Auteurs: Daan Boom & Stijn van Vliet
Titel: Polderglamour
Genre: Roman
Aantal pagina's: 128
Uitgeverij: Boekerij
ISBN: 9789022583630