Diverse auteurs – Het slijmerigste slijmboek

Slijm maken is hot! Dat geldt zeker bij de basisschoolleerlingen van nu. En met dit boek kun je meest grappige, gekke en leuke soorten slijm maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van monsterslijm, knetterslijm of regenboogslijm? Haal alle benodigdheden in huis en ga gauw aan de slag!

Als je de kaft van ‘Het slijmerigste slijmboek’ bekijkt, is je aandacht meteen getrokken. Dat zal zeker voor de doelgroep gelden. Je ziet drie soorten slijm die je meteen zelf wil gaan maken. Ook de binnenkant van het boek is een feestje om te bekijken. Het begint met een duidelijke inhoudsopgave met een verdeling tussen oneetbaar en eetbaar slijm. Daarnaast sta een lijst met slijmspullen die je nodig kunt hebben. Heel handig!

In totaal vind je 30 verschillende recepten in het boek. Bij elk recept staat een leuke titel, de duur van het maken, de moeilijkheidsgraad, of het wel of niet eetbaar is en de benodigdheden. Vervolgens wordt in duidelijke taal stap voor stap uitgelegd hoe het slijm gemaakt moet worden. Als je het handige stappenplan volgt, kan het haast niet misgaan. En let op: sommige soorten slijm kunnen vlekken geven.

‘Het slijmerigste slijmboek’ is niet alleen een leuk boek; het is ook leerzaam. De recepten geven handige tips, leuke ideeën of interessante weetjes. Als je alle recepten gemaakt hebt, kun je de show stelen met de verschillende soorten slijm… en met alle informatie die je geleerd hebt. Dit boek mag niet ontbreken in je boekenkast als je dol bent op het maken van slijm. Veel (slijm)plezier!

Auteurs: Diverse auteurs
Titel: Het slijmerigste slijmboek
Genre: Non-fictie
Aantal pagina's: 64
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020691665

Deel dit artikel:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Each email address will be obfuscated in a human readable fashion or, if JavaScript is enabled, replaced with a spam resistent clickable link. Email addresses will get the default web form unless specified. If replacement text (a persons name) is required a webform is also required. Separate each part with the "|" pipe symbol. Replace spaces in names with "_".
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te testen of je wel of geen spamrobot bent.