Overslaan en naar de inhoud gaan

Felix Massie & Emmanuelle Walker – Honden in de auto

Laat je in dit telboek verrassen door de prachtige vintage auto’s. In elke auto zitten honden. Dat begint met één Afghaanse windhond… maar waar zou het mee eindigen? Tel mee, zoek mee en ontdek hoeveel dieren er op het allerlaatst nog in de auto zitten.

Een boek van uitgeverij Karmijn is altijd een feestje om naar te kijken. Dat geldt ook voor ‘Honden in de auto’. Felix Massie en Emmanuelle Walker hebben een prachtig en leuk prentenboek gemaakt. Kinderboekenauteur Edward van de Vendel maakte de Nederlandse vertaling. En dat deed hij zelfs op rijm. Leuk om te lezen of om voor te lezen.

‘Honden in de auto’ bestaat uit korte teksten en prachtige illustraties. Samen met je (klein)kind of neefje/nichtje is het een hartstikke leuk boek om te lezen. Achterin het boek staan enkele telopdracht die je met elkaar kunt uitvoeren, zoals aantal honden met een riem, aantal vieze honden, aantal verkeerslichten en aantal botten. Hierdoor kun je in het boek blijven kijken en bladeren. Iedere keer als je het weer (voor)leest, ontdek je nieuwe dingen.

‘Honden in de auto’ mag eigenlijk niet ontbreken in de boekenkast van elke (groot)ouder. En als trotse tante die dol is op lezen en voorlezen, hoort het boek natuurlijk ook in mijn boekenkast thuis.

Auteurs: Felix Massie & Emmanuelle Walker
Titel: Honden in de auto
Genre: Prentenboek
Aantal pagina's: 32
Uitgeverij: Karmijn
ISBN: 9789492168122