Overslaan en naar de inhoud gaan

High tea met Chantal en Rutger

Deze maand verscheen de roman 'Ik wist het' van Chantal van Gastel. Dat mocht natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij gaan. Via diverse kanalen kon je kans maken om op high tea te gaan met Chantal van Gastel. De hapjes werden verzorgd door Rutger van den Broek, de winnaar van het eerste seizoen van 'Heel Holland Bakt'.

Afgelopen maandag kreeg ik een berichtje van Kristie. Zij had twee plaatsen bij de high tea gewonnen en vroeg of ik mee wilde gaan. Daar zei ik natuurlijk geen 'nee' tegen :-).

Gisterenmiddag vond de high tea in 'In de ruimte' in Utrecht plaats. Na een kort welkomstwoord van de uitgeverij waarbij verteld werd dat er 1200 mensen aan de verschillende prijsvragen hadden meegedaan, nam Chantal van Gastel even het woord. Ze heette iedereen welkom en vertelde dat ze aan elke tafel even plaats zou nemen. Ook bedankte ze Rutger voor zijn hapjes.

Daarna kon het smikkelen en smullen beginnen. Rutger had een aantal heerlijke hapjes gemaakt. Het was lastig kiezen, maar gelukkig mochten we meerdere keren naar het buffet om iets te halen :-). Mijn ultieme favoriet was de brownie! Die ben ik dan ook drie keer gaan halen...

Kristie en ik hadden geluk, want Chantal begon bij ons aan tafel met kletsen en signeren. Iedereen die bij de high tea was, kreeg een exemplaar van 'Ik wist het'. Ik had het boek digitaal al in mijn bezit; nu heb ik 'm ook als papieren editie. We hebben gezellig even gekletst met Chantal en tussendoor signeerde ze onze boeken. Ik vroeg of ze mijn achternaam erbij wilde zetten, omdat ik pas getrouwd was. Ik ben nu in het bezit van een 'Voor Kim de Bruijn'-boek ;-). Al met al hebben we genoten van een heerlijke high tea en een erg gezellige middag gehad.