Overslaan en naar de inhoud gaan

Holly Martin – De zoete verleiding van Emerald Cove

Skye en Jesse kennen elkaar al jaren: ze zijn buren geweest, beste vrienden en ze waren zelfs kort getrouwd. Het contact is al een tijdje anders geweest, maar nu Skye met haar zussen het familiehotel op Jewel Island runt, helpt Jesse haar waar mogelijk is... samen met zijn dochter Bea.

Skye wil hem eindelijk vertellen wat ze voor hem voelt, maar durft ze haar hart weer open te stellen voor Jesse?

‘De zoete verleiding van Emerald Cove’ is het derde deel uit de Zussen van Jewel Island-serie, waarin de zus Skye centraal staat.

Na de vorige twee delen over de zussen Aria en Clover ben je erg benieuwd naar het verhaal van Skye. Hoe komt het dat Jesse en zij niet meer met elkaar getrouwd zijn? Voelt Jesse hetzelfde voor Skye als andersom? Welke rol speelt dochter Bea binnen het verhaal? Op deze en vele andere vragen krijg je antwoord tijdens het lezen van dit derde deel.

Het is prettig om Skye en Jesse nu beter te leren kennen, nadat ze in de vorige delen al voorbij zijn gekomen. Je ontdekt wat ze zoal in hun verleden hebben meegemaakt en je snapt daardoor beter waarom ze bepaalde beslissingen hebben genomen. Dat neemt overigens niet weg dat je als lezer de beide personages af en toe een figuurlijke schop onder hun kont zou willen geven. Dat laat alleen maar zien dat je helemaal wordt meegezogen binnen het verhaal. Altijd heerlijk als een auteur dat voor elkaar krijgt.

Richting het einde van ‘De zoete verleiding van Emerald Cove’ komt alles als het ware bij elkaar. Niet alles dat er dan gebeurt, is even verrassend… maar het past uitstekend binnen het verhaal. Martin heeft met dit derde deel een prima afsluiting van de Zussen van Jewel Island-trilogie geschreven.

Auteur: Holly Martin
Titel: De zoete verleiding van Emerald Cove
Serie: De zussen van Jewel Island
Genre: Roman
Aantal pagina's: 320
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN: 9789020541083