Overslaan en naar de inhoud gaan

Holly Martin – Een gouden gloed over Ruby Falls

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel... er mist één ding.

Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer…

‘Een gouden gloed over Ruby Falls’ is het tweede deel uit de Zussen van Jewel Island-serie, waarin de zus Clover centraal staat.

Na het lezen van ’ Het familiehotel van Sapphire Bay’ ben je benieuwd hoe het verhaal op Jewel Island verder gaat. Je hebt zus Aria goed leren kennen en in het tweede boek is het de beurt aan Clover. De grote vraag is: wat heeft haar ex haar precies aangedaan waardoor ze zo angstig voor de liefde lijkt te zijn?

Holly Martin weet haar lezers wederom vanaf het begin mee te nemen in het verhaal van Clover. Doordat je al kennis hebt gemaakt met Jewel Island, gaat deze plek nog meer voor je leven. De beeldende schrijfstijl van de auteur helpt daar zeker bij. Je hebt soms echt het gevoel alsof je bij bepaalde gebeurtenissen bent. Hoe gaaf is het om op de Halloweenmarkt rond te lopen of om als een vliegje mee te kijken bij een mooie fotoshoot. Heerlijk dat de auteur dit weer voor elkaar weet te krijgen.

De spanning tussen Clover en Angel was in het eerste boek al aanwezig en wordt in ‘Een gouden gloed over Ruby Falls’ nog eens extra versterkt. Je merkt dat die twee personages enorm om elkaar geven, maar waarom lijken ze daar dan niet alles uit te willen halen? Dat kan de lezer soms frustreren, maar gaandeweg het verhaal ontdek je de ware reden hierachter. Martin weet dat op een mooie manier te uiten. Het enige dat je dan nog als lezer kan doen is door blijven lezen en op een happy end hopen. Of dat er komt… daarvoor mag je het boek zelf lezen. Ik kijk in ieder geval al uit naar het derde boek waarin Skye centraal staat.

Auteur: Holly Martin
Titel: Een gouden gloed over Ruby Falls
Serie: Zussen van Jewel Island
Genre: Roman
Aantal pagina's: 320
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN: 9789020541052