Overslaan en naar de inhoud gaan

Lianne Reijntjes – Lovely La La Land

Marissa vertrekt naar Los Angeles voor de Electronic Dance Music Awards, waarvoor dj Daniel Dee, de verloofde van haar beste vriendin Chloe, is genomineerd. Ze is blij om Chloe weer te zien en heeft veel zin om L.A. te verkennen.

Maar als Timothy, haar kortstondige lover uit Saint-Tropez, onverwacht ook komt opdagen, weet ze niet meer wat ze moet voelen. Ze hebben elkaar al bijna een jaar niet meer gezien. Wordt de liefde nieuw leven ingeblazen, of vindt Marissa haar vrijheid toch nog steeds belangrijker?

‘Lovely La La Land’ is het tweede deel uit de DJ-serie van Lianne Reijntjes, waarin de vriendinnen Chloe en Marissa centraal staan.

Boek twee uit de DJ-reeks speelt zich ongeveer één jaar later af na het eerste deel. Dit keer staat Marissa het gehele boek centraal. Chloe komt zeker zo nu en dan even voorbij, maar het is het personage Marissa dat je beter leert kennen. Je bent wel benieuwd waarom dit personage qua liefde in het leven staat zoals ze nu doet, maar er is te weinig ruimte om daar heel uitgebreid op in te gaan. Het heeft ergens ook wel wat dat je dit als lezer nu zelf mag gaan invullen.

Reijntjes weet wederom een fijn en gezellig verhaal neer te zetten, waarin je je soms echt even in Los Angeles waant. Heerlijk! ‘Lovely La La Land’ lees je in een mum van tijd uit, zodat je meteen door kunt naar het derde en laatste deel uit de reeks.

Auteur: Lianne Reijntjes
Titel: Lovely La La Land
Serie: DJ-serie
Genre: Roman
Aantal pagina's: 44
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206866