Overslaan en naar de inhoud gaan

Marianne van Buitenen – Niemand geloofde mij

Wanneer Rob na een wekenlang coma in het ziekenhuis ontwaakt, lijdt hij aan geheugenverlies. Hij heeft hij geen enkele herinnering aan zijn leven of aan het motorongeluk dat hem is overkomen. Wat hij zich wel tot in detail kan herinneren, zijn de ontmoetingen die hij tijdens zijn coma heeft gehad met Sylvia. Daarbij was het echter niet onmiddellijk tot hem doorgedrongen, dat zij bij hun eerste kennismaking al niet meer in leven was.

Door alles wat Rob bij de gesprekken met Sylvia te weten is gekomen, ook over de oorzaak van haar dood, wil hij na zijn ontwaken maar één ding; de politie spreken!

Ruim drie jaar geleden las ik ’Mijn naam was Sylvia’. Dit boek had ik waarschijnlijk zelf niet zomaar gekozen om te gaan lezen, maar Marianne van Buitenen had me aangenaam verrast met haar spirituele thriller. ‘Niemand geloofde mij’ is het vervolg op deze thriller. Dit boek zou ook losstaand gelezen kunnen worden, maar het verhaal komt nog meer binnen als je eerst het andere boek hebt gelezen.

Van Buitenen heeft een fijne schrijfstijl. Ook als je amper tot niets met spirituele zaken hebt, is dit nieuwste boek interessant om te lezen. Het verhaal is namelijk meer dan alleen maar een boek over spiritualiteit; het kent spannende momenten en het geeft een mooi inkijkje in de levens van Rob en Sylvia. Ikzelf geloof niet in alles waar de auteur over schrijft, maar dat maakt natuurlijk verder niets uit. Het verhaal is interessant en spannend, waardoor het vanaf het eerste tot het laatste hoofdstuk boeit. Ook zorgt de auteur nog voor een verrassende wending. Dat maakt van ‘Niemand geloofde mij’ een boeiend boek.

Dus wil je eens iets heel anders lezen, dan raad je aan om eens aan de spirituele thrillers van Van Buitenen te beginnen.

Auteur: Marianne van Buitenen
Titel: Niemand geloofde mij
Genre: Spirituele thriller
Aantal pagina's: 228
Uitgeverij: Mijnbestseller.nl
ISBN: 9789463861212