Overslaan en naar de inhoud gaan

Marique Maas – Muren van glas: De bestemming

De aantrekkelijke en sensuele Daniel Holland neemt zijn Nadine mee in een wereld die ze eerder niet voor mogelijk had gehouden. Hun verdere zoektocht naar geluk en genot begint in Spanje… en ontwikkelt zich steeds verder. Nadine geniet volop en ontdekt dat er geen grenzen lijken te bestaan aan haar genot. Maar hoe zit dat met haar relatie met Daniel?

Ondertussen gaat het gewone leven voor Nadine ook door. Zonder Daniel voelt ze zich niet compleet, maar samen met Dennis en Yvonne runt ze een cateringbedrijf. Daar haalt ze zeker voldoening uit. Totdat iemand roet in het eten probeert te gooien… Wat heeft dit voor gevolgen voor Nadine?

We hebben er even op moeten wachten, maar vorige week verscheen het derde deel uit de Muren van glas-serie. En wat heeft Marique Maas (pseudoniem van Esther Verhoef) er wederom een boeiend en mooi boek van gemaakt. Wat mij betreft zelfs het beste deel uit de serie.

‘Muren van glas: De bestemming’ gaat verder waar het vorige deel ‘Harde grenzen’ was gestopt. Nadine heeft een spannende avond met Daniel en Noa beleefd en ze wil meer. Daniel gaat daar maar al te graag in mee. De aantrekkingskracht tussen de beide hoofdpersonages is voelbaar in het verhaal. De seksscènes worden door Maas op een sensuele en erotische manier beschreven. Nergens wordt het teveel of iets dergelijks. Deze scènes passen gewoon in het verhaal.

Wat maakt dit deel dan het beste tot nu toe? De verhaallijn om de personages heen is uitgebreider. Je leert nog meer over Daniels verleden, waardoor je zijn handelingen uit het verleden iets meer begrijpt. Daarnaast heeft de auteur een spanningselement toegevoegd, waar ik verder niet teveel over zal uitweiden. Alles bij elkaar genomen zorgt het ervoor dat je geboeid blijft lezen tot het uit is.

Het einde laat ruimte over voor een eventueel vierde deel. Hopelijk komt dat er ooit nog…

Auteur: Marique Maas
Titel: Muren van glas: De bestemming
Genre: (Erotische) Roman
Aantal pagina's: 299
Uitgeverij: Ambo | Anthos
ISBN: 9789026330322