Overslaan en naar de inhoud gaan

Marjan van den Berg – Komt goed, Sanne

De eigenzinnige Amelandse kunstschilder Derk Donker steelt Sannes hart. Maar welk duister geheim bewaart hij? Golden retriever Saar huppelt haar leven in en behoedt haar voor diep verdriet.

Oom Paulus kan niet meer zelfstandig thuis wonen; hij vindt onderdak bij zijn neef Daan en diens echtgenoot Abel. Tot Paulus ineens op reis gaat naar het strand, waar hij zo van houdt. Hoog tijd voor Sanne om de zee in te rennen. Daar spoelen zorgen weg.

‘Komt goed, Sanne’ is alweer het vijftiende boek over Sanne en haar lieve familie en dierbare vrienden. Wekelijks kun je in tijdschrift Margriet over Sanne en haar leven lezen. Af en toe worden die verhalen gebundeld tot een boek en kun je in één keer heel veel lezen.

Marjan van den Berg heeft met haar Sanne-reeks heerlijke boeken geschreven. Ze laat bepaalde personages telkens terugkomen, zoals juffrouw Schaap en Daan & Abel, en in elk boek komen er weer nieuwe personen voorbij. Dankzij de heerlijke schrijfstijl van Van den Berg is het een feestje om over Sanne te lezen. Niet alles in Sannes leven is mooi, maar de auteur weet het op een mooie manier te vertellen.

Na afloop van ‘Komt goed, Sanne’ somt de auteur enkele belangrijke personages uit haar boekenreeks op. Sommigen komen in het volgende deel terug; sommigen niet meer. Al met al zal de liefhebber van deze reeks ook dit nieuwste boek met veel plezier lezen. Op naar deel 16!

Auteur: Marjan van den Berg
Titel: Komt goed, Sanne
Genre: Roman
Aantal pagina's: 220
Uitgeverij: Iskander Uitgevers
ISBN: 9789082764963