Overslaan en naar de inhoud gaan

Marloes Berghege – Een dubbele shot liefde

Hanneke heeft net haar draai gevonden in koffiesalon Boon als een hele berg drama zich aandient. Naast ristretto’s, flat whites, latte macchiato’s en heel wat soorten melk, krijgt ze nu ook in hoog tempo verschillende mannen op zich afgevuurd.

Wat te doen met Job? Moet ze dokter Rutger een kans geven? En waarom lijkt de inhoud van haar buik iedere keer een vrije val te maken als haar collega Sil haar per ongeluk aanraakt? Als Josje ook nog vastbesloten is om Hannekes liefdesleven een handje te helpen, is de chaos helemaal compleet. Volgt Hanneke haar gevoel?

‘Een dubbele shot liefde’ is het tweede deel in De koffiesalon-reeks. Dit boek gaat verder waar het eerste deel is geëindigd. Marloes Berghege weet haar lezers wederom meteen in het verhaal te krijgen. Dat komt mede door haar fijne schrijfstijl, de kleurrijke personages en de leuke gebeurtenissen.

Tijdens het lezen van ‘Een dubbele shot liefde’ betrap je jezelf erop dat je regelmatig hardop aan het lachen bent. Sommige gebeurtenissen zie je zo voor je, waardoor je echt even moet lachen. Altijd heerlijk als een auteur dat voor elkaar krijgt. Voor je het weet heb je dit deel uit en wil je meteen door naar ‘Een kopje geluk’. Berghege laat je namelijk met een aantal vragen achter waar je het antwoord op wil hebben.

Auteur: Marloes Berghege
Titel: Een dubbele shot liefde
Serie: De koffiesalon
Genre: Roman
Aantal pagina's: 96
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024597369