Overslaan en naar de inhoud gaan

Merel Stegeman – Wonderlust

Ben jij klaar voor een anders-dan-anders traveljournal?! De focus ligt niet zozeer op het vastleggen van waar je bent en wat je doet, maar meer op het ontdekken van wat die reiservaringen met jou doen. Met inspirerende vragen vooraf, tijdens en ná je reis kom je erachter wat je beweegt, waar je blij van wordt, en welke inzichten je na je reis wilt blijven toepassen.

‘Wonderlust’ van Merel Stegeman is allereerst een plaatje om te zien. De kaft valt op, past perfect bij een reisdagboek en nodigt uit om erin te gaan kijken. Als je het boek opent, kun je nog meer genieten. Het is prachtig vormgegeven, stelt boeiende vragen en biedt meer dan voldoende ruimte om je verhalen, ervaringen en nog veel meer in te vullen.

Het korte voorwoord van Stegeman, speciaal gericht aan haar bijzondere lezers, geeft je een soort blij gevoel. Je krijgt daarna zin om aan de slag te gaan in het dagboek. Daarin is van alles te doen om van jouw reis een uniek verslag te maken. Je kunt mooie foto’s erin plakken en daarover schrijven. Je kunt verschillende soorten vragen beantwoorden, zoals ‘wie mis je?’, ‘wat heb jij gedaan om jezelf te verrassen?’ en ‘ik moet heel hard lachen om…’.

‘Wonderlust’ is een absolute must-have voor de reizigers onder ons. Of je nu een paar weken op reis gaat of een paar maanden, met dit reisdagboek zal je je reis op een heel bijzondere manier kunnen vastleggen én ontdek je nog het een en ander over jezelf.

Auteur: Merel Stegeman
Titel: Wonderlust
Genre: Non-fictie
Aantal pagina's: 208
Uitgeverij: Kosmos
ISBN: 9789021572468