Overslaan en naar de inhoud gaan

M.J. Arlidge – Nog lange niet

“Je hebt nog één uur te leven.” Dat is het enige wat er uit de telefoon klinkt voor er wordt opgehangen. Is het een misplaatste grap? Een verkeerd nummer? Een misverstand? Alles is beter dan de gruwelijke waarheid: dat iemand zijn slachtoffers zestig minuten lang nauwlettend in de gaten houdt… en dan toeslaat.

Terwijl het dodenaantal oploopt, raakt Helen Grace verstrikt in een race tegen de klok. Maar de dader blijft haar steeds een paar stappen voor. Helen heeft geen motief, geen verdachten en geen aanwijzingen. Totdat blijkt dat alle slachtoffers deel waren van dezelfde vriendengroep. Een vriendengroep voor wie elk telefoontje nu het laatste kan zijn, want wie opneemt is voorgoed verloren.

Fans van de Helen Grace-serie kunnen hun hart ophalen met het nieuwste deel uit deze reeks. ‘Nog lange niet’ is lekker dik en geeft je fijne en spannende leesuurtjes. Als je er eenmaal in begonnen bent en doorhebt welk kat-en-muis-spelletje er gespeeld gaat worden, dan wil je niet meer stoppen met lezen en ontdekken hoe alles in elkaar steekt. M.J. Arlidge weet zijn lezers vanaf het begin tot het einde te boeien.

Deze nieuwste thriller wordt vanuit verschillende personages verteld. Je leest vanuit het recherchekorps, vanuit de slachtoffers en vanuit de dader. Op een gegeven moment heb je een vermoeden wie erachter zou kunnen zitten, en dat bleek in mijn geval te kloppen. Maar hoe het een en ander precies in elkaar steekt, dat ontdek je pas volledig bij de ontknoping. Arlidge heeft met ‘Nog lange niet’ wederom een goede en spannende thriller geschreven. Aan het einde van dit deel laat hij voldoende ruimte over voor een volgend boek. Kom maar op met deel 10!

Auteur: M.J. Arlidge
Titel: Nog lange niet
Genre: Thriller
Aantal pagina's: 525
Uitgeverij: Boekerij
ISBN: 9789022589540