Overslaan en naar de inhoud gaan

Monica Maas – Bobbi naar de camping

Kamperen is weer populairder dan ooit! Gezinnen trekken erop uit met de tent of caravan, in binnen- of buitenland. In deze vrolijke titel gaat Bobbi met al zijn vriendjes naar de camping. Daar gaat alles net een beetje anders dan thuis.

Het vakantieseizoen is aangebroken en daar past het nieuwste Bobbi-boekje perfect bij. In ‘Bobbi naar de camping’ laat Monica Maas aan haar jonge doelgroep zien wat er allemaal op de camping te beleven valt. Samen afwassen, lekker pannenkoeken eten en vooral heel veel spelen met andere kindjes. Op elke pagina staat een leuk verhaaltje (op rijm) met een bijpassende illustratie. Het is gewoon weer een feestje om naar te kijken!

De verhalen van Bobbi zijn goed te volgen voor de jonge luisteraars. Maas gebruikt duidelijk taalgebruik voor de doelgroep en laat de tekst nog eens extra tot leven komen via de afbeeldingen. Als je vaker boekjes uit deze reeks hebt (voor)gelezen, herken je inmiddels een aantal vaste figuren. Die herkenbaarheid is fijn voor peuters en kleuters. Zoek je nog een ideaal vakantie(voor)leesboek, dan is ‘Bobbi naar de camping’ een aanrader!

Auteur: Monica Maas
Titel: Bobbi naar de camping
Serie: Bobbi
Genre: Kinderboek
Aantal pagina's: 32
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020684650