Overslaan en naar de inhoud gaan

Pauline Oud – Scrapbook in box

Wie kent niet de prachtige invulboeken van Pauline, met de lieve illustraties, de mooie bloemenpatronen en de geinige vragen? Het zijn de perfecte boeken om je ervaringen en verhalen in op te tekenen en te bewaren voor later.

Voor alle Pauline-fans is er nu een onweerstaanbaar aanbod. Met dit nieuwe boek en de meegeleverde bouwstenen kun je jouw eigen Pauline-album helemaal zelf samenstellen. De kenmerkende bloemenpatronen zijn gebleven, maar de rest vul je zelf. Laat de creativiteit nu maar stromen!

Toen ik ontdekte dat ik zwanger was en de eerste echo er goed uitzag, schafte ik het ‘Mijn 9 maanden dagboek’ van Pauline Oud aan. Daarin kun je elke week aan de hand van vragen twee pagina’s invullen over het verloop van je zwangerschap. Ook is er ruimte om wat zaken over je bevalling te noteren. Heel leuk! Voor al het kraambezoek dat na de geboorte van ons zoontje kwam, hebben we het ‘Kraambezoekboek’ gekregen. Dat is inmiddels ook veelvuldig ingevuld.

Jullie merken het al: ik ben dol op de invulboeken van Pauline Oud. Een van haar nieuwste boeken is het ‘Scrapbook in box’. Deze keer zijn er geen vooraf vastgestelde vragen, maar kun je zelf met je creativiteit aan de slag. Het boekje ziet er aan de binnen- én buitenkant heel gezellig uit. Je hebt geen volledig blanco pagina’s die je kunt vullen, maar elke pagina kent een versiersel. Dat geeft het scrapbook wat extra’s, omdat alle pagina’s op die manier al een leuk omhulsel hebben. Bij het boek zitten vier envelopjes en 26 stickervellen.

Omdat 2018 in meerdere opzichten een bijzonder én emotioneel jaar voor mij is, heb ik besloten om mijn ‘Scrapbook in box’ te vullen met herinneringen en foto’s van dit jaar. Leuk om later samen met mijn zoontje terug te kijken wat er bij ons allemaal gebeurd is in het jaar dat hij geboren is. Oud heeft met het scrapbook in ieder geval een leuke aanvulling op haar collectie.

Auteur: Pauline Oud
Titel: Scrapbook in box
Genre: Non-fictie
Aantal pagina's: 112
Uitgeverij: Imagebooks Factory Bv
ISBN: 9789463332545