Overslaan en naar de inhoud gaan

Petra Kruijt – Hart verloren

Sofie stapt vol goede moed de makelaardij binnen om instructies te ontvangen voor haar nieuwe fotoklus. Echter is het niet Mark die klaarstaat om haar te briefen maar Stacey, die belangrijk nieuws heeft.

Er staat heel wat te veranderen bij de makelaardij en Sofie twijfelt wat ze met dit bericht aan moet. Kan ze het Mark vertellen, of moet ze het beter voor zich houden, zoals Stacey haar op het hart drukt? Met die vraag in het achterhoofd vertrekt ze naar de boerderijvilla die ze moet vastleggen. En dan hup, door naar haar date met Jack!

‘Huizenfotograaf Sofie’ is de nieuwe feelgoodserie van Petra Kruijt. De serie van vier afleveringen draait om Sofie, waarvan ‘Hart verloren’ het derde deel is.

‘Hart verloren’ gaat verder waar het vorige deel is geëindigd. Je leert Sofie steeds beter kennen en je bent in dit deel vooral benieuwd hoe het met haar liefdesleven verder gaat. Dat kan nog wel eens verrassender zijn dan je van tevoren had verwacht.

Net zoals bij de voorgaande delen heb ik ook dit boek zo uit. Kruijt heeft een fijne en toegankelijke schrijfstijl, waardoor je het verhaal in één keer uitleest. De auteur weet haar lezers weer met een mooie cliffhanger achter te laten. Kom maar op met het vierde deel!

Auteur: Petra Kruijt
Titel: Hart verloren
Serie: Huizenfotograaf Sofie
Genre: Roman
Aantal pagina's: 90
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206194