Overslaan en naar de inhoud gaan

Redactie Historisch Nieuwsblad – Het Grote Geschiedenis Doeboek: Schatgraven!

Met ‘Het Grote Geschiedenis Doeboek: Schatgraven!’ ga je op zoek naar de mooiste historische schatten! Maak je eigen bottenketting, duik naar schatten op de zeebodem en bouw je eigen vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog.

Deze editie van Het Grote Geschiedenis Doeboek neemt je mee op reis langs de mooiste schatten uit de wereldgeschiedenis, van Nederland tot Egypte en van China tot Zuid-Amerika. Het boek staat boordevol weetjes, puzzels, vragen en knutsels waarmee je alles leert over geschiedenis - en je ondertussen urenlang plezier hebt.

De redactie van het Historisch Nieuwsblad heeft wederom zijn best gedaan om een leuk, boeiend en gevarieerd doeboek voor kinderen te maken. Deze editie bevat een groot aantal opdrachten, zoals puzzels, raadsels, quizzen en bouwopdrachten. Daarnaast worden op een leuke manier allerlei geschiedenislessen gegeven. Op een toegankelijke manier heeft de redactie deze leerzame stukken tekst geschreven. Je hebt bijna niet door dat je echt iets aan het leren bent, omdat het zo leuk is om te lezen én omdat je daarna iets mag gaan doen. Heel slim gedaan!

‘Het Grote Geschiedenis Doeboek: Schatgraven!’ is een ideaal boek om mee te nemen op vakantie of om lekker thuis in bezig te zijn. Het zorgt voor vele uren vermaak voor kinderen. Het is met name geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Auteur: Redactie Historisch Nieuwsblad
Titel: Het Grote Geschiedenis Doeboek: Schatgraven!
Genre: Kinderboek
Aantal pagina's: 100
Uitgeverij: Historisch Nieuwsblad
ISBN: 9789085716877