Overslaan en naar de inhoud gaan

Renée, Saskia, Lisanne en Isabelle – De dief & de minibieb

Er gebeuren onverklaarbare dingen in een zekere wijk in Landgraaf. Er verdwijnen stelselmatig stapels boeken tegelijk, met name feelgood romans uit de minibieb van Verona en Ryan - twee bekende Limburgse recensenten - zonder dat er andere boeken voor in de plaats worden gezet of dezelfde boeken worden teruggezet. Wie doet nou zoiets?

De recensenten bedenken diverse mogelijkheden en gaan op onderzoek uit. Kunnen zij het raadsel oplossen? Of blijft de diefstal een mysterie?

Wie kent de lieve Veronique en Bryan van Koukleum.nl niet? Deze twee recensenten en boekenliefhebbers zijn op menig boekenevenementen te vinden. En ze hebben afgelopen weekend hun eigen boekenevenement in Limburg georganiseerd. Ik kon daar helaas niet bij zijn, maar ik hoop een volgende editie wel te kunnen bijwonen. Het zag er op de foto’s namelijk erg leuk uit.

Als bedankje voor dit evenement hebben vier auteurs (Renée Olsthoorn, Saskia M.N. Oudshoorn, Lisanne Stam en Isabelle Paz Soldan) een kort verhaal geschreven, getiteld ‘De dief & de minibieb’. Hierin spelen Verona en Ryan de hoofdrol. Heel leuk gekozen door de auteurs. En wat een gaaf cadeau.

‘De dief & de minibieb’ lees je in één ruk uit. De vier auteurs hebben er leuk kort verhaal van gemaakt met een grappig einde. Het leest vlot, er zit humor in en een leuke twist aan het einde. Kortom: een heerlijk tussendoortje om te lezen.

Auteurs: Renée Olsthoorn, Saskia M.N. Oudshoorn, Lisanne Stam en Isabelle Paz Soldan
Titel: De dief & de minibieb
Genre: Kort verhaal
Aantal pagina's: 32
Uitgeverij: In eigen beheer
ISBN: 1230006036119