Overslaan en naar de inhoud gaan

Sue Moorcroft – Die zomerliefde op het eiland

Rosa’s relatie met haar partner Marcus is pasgeleden tot een verdrietig einde gekomen en ze snakt naar afleiding. Haar moeder Dory woont op Malta en nodigt Rosa uit om vakantie bij haar te vieren. Bovendien strikt ze Rosa binnen no time voor een date met Zach, de knappe buurman.

Hoewel Zach en Rosa daar allebei weinig zin in hebben, springt er tóch al snel een vonk over. Rosa zit echter in een ingewikkelde financiële situatie, en Zach heeft op zijn beurt een mysterieus, duister verleden, wat hun belemmert samen te zijn...

Als je aan ‘Die zomerliefde op het eiland’ begint, heb je even de tijd nodig om Rosa en Zach te leren kennen. Wie zijn deze twee personages precies? Wat is hun band met Malta? Wat hebben ze met elkaar te maken? En wat hebben ze zoal in het verleden meegemaakt? Dat kost een aantal hoofdstukken, maar je belandt als lezer uiteindelijk in een prachtig (liefdes)verhaal.

Sue Moorcroft heeft een fijne en beeldende schrijfstijl, waardoor je je echt even helemaal in het verhaal kunt plaatsen. Heerlijk! De omgeving, de personages en de activiteiten worden zo beschreven dat je er voor je gevoel zelf bij bent. Altijd knap als een auteur dat voor elkaar krijgt.

Hoe verder je in ‘Die zomerliefde op het eiland’ komt, hoe interessanter het verhaal wordt. Je leert de hoofdpersonages steeds beter kennen en er komen een aantal leuke bijpersonages voorbij. Moorcroft heeft een fijne roman geschreven, die je een aantal mooie leesuurtjes geeft.

Auteur: Sue Moorcroft
Titel: Die zomerliefde op het eiland
Genre: Roman
Aantal pagina's: 383
Uitgeverij: Xander
ISBN: 9789401615334