Overslaan en naar de inhoud gaan

Susan Muskee – Wende (Het Magnoliahof 4)

Om haar heen bloeien nieuwe relaties op, er hangt liefde in de lucht… maar niet voor Wende. Ze is de datingapps en gefaalde afspraakjes helemaal zat. Haar prins op het witte paard is overduidelijk ergens gestrand en de onbeslapen kant van haar bed is net zo fris als de novemberkou die in de lucht hangt.

Gelukkig loopt haar wolwinkel geweldig en is haar nieuwe breicursus een succes. En dan is er ook nog de winterfair! Helaas moet ze die dit jaar samen organiseren met Robbert, de nieuwe eigenaar van de boekwinkel aan de overkant, die nogal wat kritiek heeft op Wendes leuke ideeën. Wende kan Robbert niet uitstaan, maar zal er alles aan doen om van het feest een groot succes te maken. Zullen de twee ondernemers naar elkaar toe groeien?

‘Wende’ is het vierde deel in de vierdelige serie ‘Het Magnoliahof’, waarin telkens één personage van het winkelplein centraal staat. In dit vierde boek is het de beurt aan Wende, die een Wolwinkel heeft.

Na Donna, Juna en Betty is het nu tijd om Wende nog beter te leren kennen. In de vorige boeken heb je als lezer al ontdekt dat Wende hard op zoek is naar de liefde, maar dat dat tot nu toe nog niet heel succesvol is. Wie weet wat er in dit vierde boek voor haar te wachten staat…

Meteen vanaf het eerste hoofdstuk krijg je een vermoeden wat er in ‘Wende’ zal staan te gebeuren. Susan Muskee zou Susan Muskee niet zijn als ze niet nog een aantal verrassingen voor haar lezers in petto heeft. Niets is wat het lijkt tenslotte…

Ook dit vierde deel leest lekker vlot en vormt een mooi laatste deel van de fijne serie Het Magnoliahof. Als lezer krijg je een steeds beter beeld van de verschillende personages en van het mooie pleintje. In ieder deel leef je mee met het hoofdpersonage en sluit je ze allemaal stuk voor stuk een beetje in je hart. Begin aan deze mooie serie en beleef mooie, leuke en ontroerende leesuurtjes. Deel 3 ’Betty’ blijft mijn favoriete deel uit deze serie, maar de hele serie is absoluut de moeite waard om te gaan lezen.

Auteur: Susan Muskee
Titel: Wende
Serie: Het Magnoliahof
Genre: Roman
Aantal pagina's: 130
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206316