Overslaan en naar de inhoud gaan

Tarryn Fisher – De echtgenotes

Seth heeft drie vrouwen en Thursday weet dat, maar is zo gek op hem dat ze dat voor lief neemt. Tot het moment dat ze hem helemaal voor zichzelf wil en ze de concurrentie opspoort. Maar niet alles verloopt volgens plan, want welke geheimen heeft hij nog meer?

Welke vrouw zou Seth kiezen als hij gedwongen werd een keuze te maken? Zou het de slanke carrièrevrouw zijn of juist de zakenvrouw die ook nog eens heel sexy is? En hoe zit het met de prachtige jonge concurrente, die een ideale moeder zou zijn voor zijn kinderen?

Het verhaal van ‘De echtgenotes’ wordt verteld vanuit Thursday. Je wordt meegenomen in haar zoektocht naar de waarheid. Dit is een interessante invalshoek, waardoor je na het lezen van de flaptekst als lezer wordt getriggerd. Jammer genoeg komt het verhaal wat langzaam op gang, ondanks de vlotte schrijfstijl van de auteur. Natuurlijk is er tijd nodig om de personages te leren kennen en de achtergrond van het verhaal te ontdekken, maar Tarryn Fisher had het verhaal wat meer tempo kunnen geven.

Je bent al bijna op de helft van het boek als de spanning echt in het verhaal komt. Vanaf dat moment wil je blijven lezen. Het loont daarom wel de moeite om even door dat tragere begin heen te gaan, want Fisher heeft nog het een en ander voor haar personages in petto. En dan dat einde… zeer verrassend! Al met al is ‘De echtgenotes’ een prima thriller, waar meer in gezeten had.

Auteur: Tarryn Fisher
Titel: De echtgenotes
Genre: Thriller
Aantal pagina's: 320
Uitgeverij: Xander Uitgevers
ISBN: 9789045219493