Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanessa Gerrits – Boogschutter aan boord

Na een date met een getrouwde (!) man en een verwarrende onenightstand met bad boy en collega Samuel is Samantha wel een beetje klaar met dierenriemdaten. Zeker als ze ook nog eens beseft dat ze verliefd is op Cedric. Maar voelt hij wel hetzelfde? En zou een relatie het einde betekenen van Samantha’s carrière bij Lyf & Styl?

Terwijl de lancering van de Cupid-o-scoop-app - met een heus bootfeest - steeds dichterbij komt, komt Samantha voor belangrijke keuzes te staan…

Met ‘Boogschutter aan boord’ naderen we bijna het einde van de Cupid-o-scoop serie. Dit is namelijk alweer het zevende deel van de achtdelige reeks. En wat voor een deel! Vanessa Gerrits heeft de spanning richting de verhaallijn uit dit boek goed weten op te bouwen. Voor mij als lezer kwam er een verwachte wending uit, dus ik was daar helemaal blij mee. Ik ben heel benieuwd of andere lezers hier ook op zaten te wachten.

‘Boogschutter aan boord’ leest lekker vlot. Je merkt dat Gerrits richting het einde van haar serie gaat; ze is namelijk wat losse eindjes aan elkaar aan het knopen. Heel fijn! Want er waren namelijk nog wel wat vragen waar ik een antwoord op wilde. Eén van de belangrijkste vragen die ik over hoofdpersonage Samantha had, wordt in dit boek beantwoord. Welke vraag dit precies is, zal ik niet verklappen. Ik kan wel vertellen dat ik bij de onthulling wel even een traantje moest laten.

Je leest dit zevende deel in één ruk uit en dan ben je erg benieuwd wat het laatste deel nog in petto heeft. De auteur heeft nog wat losse eindjes opengelaten, die in het afsluitende deel afgerond kunnen worden. Ik kijk er al naar uit…

Auteur: Vanessa Gerrits
Titel: Boogschutter aan boord
Serie: Cupid-o-scoop
Genre: Roman
Aantal pagina's: 97
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206453