Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanessa Gerrits – Kus van de kreeft

Samantha’s column en de datingapp Cupid-o-scoop krijgen flink wat aandacht, er wordt zelfs een promofilm opgenomen om de app extra in de kijker te spelen. Samantha en Cedric, de softwaredeveloper die haar helpt bij haar matches, zullen allebei voor de camera moeten verschijnen. Het is een heel nieuwe ervaring, zeker omdat Samantha de IT’er in een ander licht ziet.

Voor de column wordt ze dit keer gekoppeld aan een Kreeft, het huiselijkere type van de dierenriem. Zoals Samantha inmiddels gewend is blijkt de date eerst even aftasten, maar slaat er dan toch een vonk over?

‘Kus van de kreeft’ is mijn favoriete deel uit de Cupid-o-scoop serie tot nu toe. Waarom? Vanessa Gerrits zorgt ervoor dat je Samantha, haar huisgenoot, hun favoriete kok en haar favoriete collega’s beter leert kennen. Samantha’s date lijkt redelijk normaal te zijn, ook wel eens leuk voor de verandering. En… je leert Cedric op een andere manier kennen. Ik begin toch een zwak voor dit personage te krijgen, dus dan is het extra leuk als hij wat meer aandacht in het verhaal krijgt.

Gerrits heeft wederom een fijne en leuke roman geschreven, die lekker vlot leest. De boeken uit deze reeks zijn niet heel lang, waardoor je ze lekker snel uitleest en zo doorgaat naar het volgende deel. Helaas moeten we nu even wachten op de overige vier delen uit Cupid-o-scoop. Dat geeft je wel voldoende gelegenheid om te bedenken wat Samantha nog allemaal gaat meemaken of ze met een man gaat eindigen en wat voor iemand dit zal zijn. Ik kijk al uit naar de rest van de serie…

Auteur: Vanessa Gerrits
Titel: Kus van de kreeft
Serie: Cupid-o-scoop
Genre: Roman
Aantal pagina's: 102
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047206392