ik wist het

Even tijd om bij te komen voor Chantal van Gastel

Van vrijdag 23 tot en met donderdag 29 november vond in ’s-Hertogenbosch de Margriet Winterfair plaats. Op vrijdag was ik daar samen met mijn moeder. Naast het volgen van workshops, het bekijken van verschillende kraampjes en het genieten van allerlei lekkers waren er ook optredens van muzikanten en interviews met columnisten en auteurs.

High tea met Chantal en Rutger

Deze maand verscheen de roman 'Ik wist het' van Chantal van Gastel. Dat mocht natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij gaan. Via diverse kanalen kon je kans maken om op high tea te gaan met Chantal van Gastel. De hapjes werden verzorgd door Rutger van den Broek, de winnaar van het eerste seizoen van 'Heel Holland Bakt'.

Afgelopen maandag kreeg ik een berichtje van Kristie. Zij had twee plaatsen bij de high tea gewonnen en vroeg of ik mee wilde gaan. Daar zei ik natuurlijk geen 'nee' tegen :-).

Chantal van Gastel - Ik wist het

Op een middag spreekt Mia Axel - een verslaggever- aan over een gebeurtenis die nog moet plaatsvinden. Axel heeft sowieso al een bijzondere band met het plein en is altijd op zoek naar mooie verhalen. Hij is erg benieuwd naar dat van Mia. Maar weet Mia zelf wel waarom ze zo'n bijzonder goede intuïtie heeft? En wat kan ze hier allemaal mee doen?

Abonneren op RSS - ik wist het