ingrid oonincx

Diverse auteurs – Waan je in een andere wereld

De hoofdpersoon uit de Vertrekthrillers van Marelle Boersma vertrekt uit Nederland omdat ze een nieuw leven elders wil beginnen, omdat ze een droom volgt of omdat ze soms gewoonweg niet anders kan.

Vijf vragen aan… Ingrid Oonincx

Ik ben natuurlijk niet de enige die dol is op lezen. In de rubriek ‘Vijf vragen aan…’ laat ik een (veel)lezer aan het woord. Wie weet levert het je wel een mooie boekentip op. Deze keer lees je de antwoorden van auteur Ingrid Oonincx.

Ingrid Oonincx – Verdwenen

Als kind van een bewust ongehuwde moeder heeft onderzoeksjournalist Simone haar vader nooit gekend. Totdat haar stervende moeder haar een naam en foto geeft.

Ingrid Oonincx – Pretty boy

Wanneer Hannah de geheimzinnige Jack ontmoet, denkt ze dat ze de ware heeft gevonden. Maar waarom doet hij zo vreemd als er een kind vermist wordt in hun omgeving? En waarom vertelt hij nooit iets over zijn jeugd in Canada?

Ingrid Oonincx – Medicijn

Na de plotselinge dood van haar minnaar David is marketingdeskundige Ella Vreeland van slag. Als vervolgens zijn lijk wordt gestolen, zijn vrouw wordt vermoord en Ella wordt bedreigd, slaat ze op de vlucht. Iemand probeert haar namelijk de moord van Davids in haar schoenen te schuiven.

Ingrid Oonincx – Sluipweg

Gwen is getrouwd met Richard, maar ze is verre van gelukkig. Op de begrafenis van een jeugdvriend ontmoet ze na lange tijd twee andere jeugdvrienden: Marcel en Patrick. Met z’n drieën delen ze een vreselijk geheim. Tien jaar geleden heeft er iets plaatsgevonden, waar ze alle drie over hebben gezwegen.

Ingrid Oonincx – Nickname

Noor, Dagmar en Roos zijn alle drie actief binnen een chatbox. Ze leren elkaar steeds beter kennen en delen al gauw hun dagelijkse beslommeringen. Ze hebben zo hun eigen geheimen die ze alleen aan elkaar durven toe te vertrouwen. Noor wil heel graag zwanger worden, maar dat lukt niet. Dagmar is onverwachts zwanger geworden en ze weet niet wat ze daarmee moet doen. En Roos denkt dat haar man een ander heeft.

Abonneren op RSS - ingrid oonincx