juni

Gelezen boeken in juni ‘21

Ondanks een leesdipje in juni heb ik deze maand uiteindelijk vijftien boeken gelezen. Dat vind ik een mooie score. Het lezen gaat nu gelukkig weer stukken beter, zeker nu ik in het tweede trimester van mijn zwangerschap zit.

Gelezen boeken in juni ‘20

De eerste zes maanden van 2020 zijn alweer voorbij. En wat is het een vreemd jaar tot nu toe, vinden jullie ook niet?! Het gewone leven lijkt langzaamaan weer opgestart te zijn, maar het coronavirus is nog lang niet verslagen.

Gelezen boeken in juni ‘19

De maand juli is alweer een weekje oud en ik heb eindelijk even tijd gevonden om mijn gelezen boeken van juni te delen.

Gelezen boeken in juni ‘18

De maand juni zit er alweer op en dat betekent dat het tijd is voor een overzicht van mijn gelezen boeken. Door persoonlijke omstandigheden heb ik afgelopen maand niet veel gelezen. Tussen de tien boeken die ik heb gelezen, zaten wel een aantal mooie exemplaren.

Gelezen boeken in juni ‘17

De maand juli is begonnen, dus dat betekent dat we halverwege het leesjaar zitten. De teller staat bij mij inmiddels in totaal op 71 boeken. Ik ben benieuwd of het mij lukt om de teller aan het einde van het jaar verdubbeld te hebben…

Gelezen boeken in juni '14

De maand juni is weer voorbij, dus tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken. In vergelijking met vorige maanden heb ik de afgelopen maand niet heel veel boeken gelezen, maar er zaten wel een paar mooie exemplaren tussen.

Gelezen boeken in juni ‘13

De maand juli is alweer een weekje oud, dus hebben jullie mijn gelezen boeken van de vorige maand nog tegoed. Het pareltje van afgelopen maand is 'Zwijgrecht' van Loes den Hollander. Ik ben een groot fan van deze auteur, en haar nieuwste boek is een van haar beste... vind ik. Zoek je nog een boek om mee op vakantie te nemen? Dan is 'Zwijgrecht' een aanrader!

Abonneren op RSS - juni