marijke verhoeven

Marijke Verhoeven – Vervlogen

Het leven van de 9-jarige Claire van Klinken verandert voorgoed als haar zus Eleanor verdwijnt tijdens een familievakantie in Zuid-Limburg.

Diverse auteurs – Waan je in een andere wereld

De hoofdpersoon uit de Vertrekthrillers van Marelle Boersma vertrekt uit Nederland omdat ze een nieuw leven elders wil beginnen, omdat ze een droom volgt of omdat ze soms gewoonweg niet anders kan.

Marijke Verhoeven – Onder invloed

Huismoeder Emma blijft alleen en ontredderd achter met twee kinderen wanneer haar partner Joost met de noorderzon is vertrokken. Om zich staande te houden en haar schulden te betalen, moet ze alle zeilen bijzetten.

Marijke Verhoeven – Het geschenk

Nina doet een verrassende ontdekking die haar leven en dat van haar geliefde Torben op zijn kop zet. Dan verschijnt er een onheilspellende en duistere persoon op het eiland, die een ongezonde belangstelling voor Nina aan de dag legt.

Marijke Verhoeven – Zomerhitte

Om haar op te vrolijken nadat ze is bedrogen door haar vriend stuur Lucy haar beste vriendin Laura naar een schildercursus in Zuid-Limburg. Ze zit in een imposant vijfsterrenhotel omringd door rijke, oudere zussen die schilderen als een leuke hobby zien. Laura hoopt er meer uit te kunnen halen.

Abonneren op RSS - marijke verhoeven