mei

Gelezen boeken in mei ‘21

De maand mei zit erop en ik heb er weer een mooie leesmaand op zitten. In totaal las ik vijftien boeken. Het was een mooie combinatie van recensieboeken en eigen boeken.

Gelezen boeken in april ‘21

De maand mei is begonnen en dat betekent dat ik een overzicht van mijn gelezen boeken in april met jullie wil delen. Ik las in april in totaal vijftien boeken. Een mooie score weer!

Gelezen boeken in mei ‘20

In april las ik maar liefst 30 boeken in 30 dagen. Een nieuw record! Maar het zorgde er ook voor dat ik afgelopen maand even moest afkicken van het vele lezen (én het vele recenseren).

Gelezen boeken in mei ‘19

De maand juni is alweer begonnen, dus geef ik jullie graag een overzichtje van mijn gelezen boeken in mei. In totaal las ik zestien boeken.

Gelezen boeken in mei ‘18

Welkom in de maand juni! Nog eventjes de helft van 2018 zit er alweer op… Maar eerst is het tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken in mei. Het was een prima leesmaand voor me. Alhoewel ik wel merk dat ik steeds meer in het weekend lees en dat het doordeweeks een stuk minder is. Daar komt straks in de vakantieperiode vast weer verandering in. In ieder geval heb ik weer een aantal mooie boeken gelezen. Wie weet zit er nog een geschikt exemplaar voor jou bij…

Gelezen boeken in mei ‘17

Met dertien gelezen boeken is mei een prima leesmaand voor me geworden. Heerlijk dat het me nu steeds beter lukt om naast een drukke werkweek voldoende tijd vrij te maken om te lezen.

Gelezen boeken in mei ‘16

De maand mei zit erop en dat betekent dat het weer tijd is voor een maandoverzicht van mijn gelezen boeken.

Gelezen boeken in mei '14

De maand mei zit er alweer op, dus tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken. Ik heb deze maand een aantal mooie en goede boeken gelezen. Dat maakte het een leuke leesmaand.

Gelezen boeken in mei ‘13

Het is tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken van de afgelopen maand. Dankzij een weekje vakantie op Texel heb ik de lijst aardig kunnen vullen (en zijn de eerste boeken van juni al gelezen). Mijn boekentip van deze maand: 'De vrouwenslagerij' van Ilja Gort. Maar... ik raad jullie ook aan om 'Overkill' van Escober en 'Daglicht' van Marion Pauw ook zeker eens te lezen (als je dat al niet gedaan heb). En de verfilming van 'Daglicht' is ook de moeite waard. En ja... als je van zeer spannende boeken houdt, dan is de Q-serie van Jussi Adler-Olsen een echte aanrader.

Abonneren op RSS - mei