mel wallis de vries

Mel Wallis de Vries – Vervloekt

Melanie, Lizzy en Dominique gaan in de vakantie met z’n drieën logeren in de Ardennen. Dominiques vader heeft daar een huis gekocht dat nog opgeknapt moet worden, maar de dames mogen het huis alvast inwijden. Er lijkt iets vreemds aan de hand te zijn met het huis.

Mel Wallis de Vries – Wild

Zes jongeren besluiten gezamenlijk op vakantie naar Spanje te gaan. Ze hebben hun eindexamens erop zitten en zijn toe aan wat ontspanning. Vol goede moed vertrekt de groep van vier meiden en twee jongens naar het warme vakantieland.

Mel Wallis de Vries – Haat

De 16-jarige Nikki wordt wakker in een park. Ze heeft een mes in haar handen die helemaal onder het bloed zitten. Iets verderop ligt een ander meisje. Ze is zwaargewond en buiten bewustzijn. Heeft Nikki haar neergestoken? Of is er meer aan de hand?

Mel Wallis de Vries – Schuld

Enkele leerlingen van dezelfde school plegen kort na elkaar zelfmoord. De drie jongeren lijken geen overeenkomsten met elkaar te hebben. Ze kenden elkaar amper en zaten niet bij elkaar in de klas. De politie ziet het daarom als een trieste samenloop van omstandigheden.

Mel Wallis de Vries – Klem

Een groep leerlingen van vijf Atheneum uit Amsterdam gaat met vier docenten op schoolreis naar Vlieland. Het was de bedoeling dat het een leuke en leerzame reis zou worden. Helaas komt daar weinig van terecht als één van de leerling dood wordt gevonden. Ze blijkt vermoord te zijn, maar door wie?

Abonneren op RSS - mel wallis de vries