oktober

Gelezen boeken in oktober ‘20

We zitten alweer in de 11e maand van 2020. Wat gaat de tijd toch weer snel in het bizarre jaar dat 2020 tot nu toe is geweest (en waarschijnlijk wel zal blijven). Vorige maand heb ik veertien boeken gelezen, waardoor de teller voor dit jaar inmiddels op 192 boeken staat.

Gelezen boeken in oktober ‘19

De maand oktober was een erg goede leesmaand voor me. In totaal las ik namelijk maar liefst twintig boeken. Het is een heel gevarieerde leesmaand geworden.

Gelezen boeken in oktober ‘18

De maand november is begonnen en dus heb ik een overzichtje gemaakt van mijn gelezen boeken in oktober. Ik heb de smaak én het ritme van het lezen weer te pakken.

Gelezen boeken in oktober ‘17

De een-na-laatste maand van 2017 is aangebroken en daarmee is het tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken in oktober. Ik las afgelopen maand dertien boeken, waarvan ik een boek heb mogen proeflezen.

Gelezen boeken in oktober ‘16

De maand november is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor een overzicht van mijn gelezen boeken in oktober. Afgelopen maand las ik 17 boeken, een stuk minder dan in september ;-).

Gelezen boeken in september ‘16

Ik weet dat ik in vergelijking met anderen best veel lees in een maand, maar de maand september is zelfs voor mij uitzonderlijk geweest. In totaal las ik 28 boeken, een nieuw record!

Gelezen boeken in oktober ‘15

De maand oktober stond in het teken van Boektober. Dagmar Boer organiseerde dit evenement om mensen weer lekker aan het lezen te krijgen. Ik stelde mijzelf tot doel om twaalf boeken te lezen, waarvan minimaal zes van mijn nog te lezen-stapel.

Gelezen boeken in oktober '14

Inmiddels zitten we alweer in de maand november, dus is het tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken in oktober. Afgelopen maand ben ik op vakantie geweest, waardoor ik lekker wat heb kunnen lezen.

Gelezen boeken in oktober ‘13

Nadat ik vorige maand 'Houvast' van Linda Jansma gelezen had, had ik de smaak te pakken gekregen. Dat is bij mijn boekenoverzicht van oktober wel te zien; ik heb inmiddels alle boeken van Jansma gelezen. En ja... ik kan niet anders dan haar nieuwste boek 'Schuilplaats' het boek van de maand noemen. Echt een geweldig boek! Als je een liefhebber bent van spannende boeken, dan is dit boek een aanrader eerste klasse. Linda Jansma heeft er met mij in ieder geval een nieuwe fan bij :-).

Abonneren op RSS - oktober