Overslaan en naar de inhoud gaan

roman

Rebecca Raisin – Rosies reizende theewinkel

Rosies reizende theewinkel

Een chique baan als souschef met een Michelinster, een liefhebbende echtgenoot en kinderen op de planning: Rosie Lewis heeft haar leven helemaal uitgestippeld. Tot ze op een dag thuiskomt, haar man met een ingepakte weekendtas aantreft en te horen krijgt dat hij er al tijden een affaire op na houdt. Rosie verdrinkt haar gebroken hart met een glas wijn, of liever gezegd: drie flinke bellen.

Kristie Raaijmakers – Muurtje om mijn hart

Muurtje om mijn hart

Elin houdt van rust. Niet voor niets is ze twee jaar geleden verhuisd naar een vrijstaande woning aan de rand van het bos, vanwaar ze ook haar administratiekantoor runt. Haar leven is al heftig genoeg geweest, dus dat er in deze buitenwijk nooit iets gebeurt, vindt ze helemaal prima. Die rust wordt behoorlijk verstoord als de leegstaande en vervallen bungalow naast haar verkocht wordt.

Jade Vening – De win-winsituatie

De win-winsituatie

Effie is een getalenteerde stylist bij IKEA die droomt van een eigen bedrijf als interieuradviseur. Wanneer haar vriend haar plotseling dumpt voor een ander, gaat ze wanhopig op zoek naar een woonruimte in Utrecht. Aan de andere kant van de stad heeft Charlie net een opknapper gekocht die meer geld opslokt dan zijn opa hem naliet.