september

Gelezen boeken in september ‘22

De maand september was een mooie leesmaand voor mij. Ik las maar liefst 20 boeken. Doordat ik bij was met mijn recensieboeken heb ik ook een aantal boeken uit mijn eigen boekenkast kunnen lezen.

Gelezen boeken in september ‘21

De maand september zit erop, dus is het weer tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken. In totaal las ik deze maand veertien boeken. Daar zaten hele mooie boeken tussen, maar er zaten ook wat mindere tussen.

Gelezen boeken in september ‘20

De maand september was een hele mooie leesmaand voor mij. Ik heb een aantal boeken vooruit mogen lezen, waarvan de recensies volgende week online komen.

Gelezen boeken in september ‘19

We zijn alweer in de herfst van 2019 aangekomen en de maand september zit erop. Een deel van deze maand had ik vakantie en heb ik lekker wat boeken kunnen lezen. In totaal heb ik zestien boeken gelezen (of voorgelezen ;-)).

Gelezen boeken in september ‘17

De bomen krijgen gekleurde blaadjes, het wordt ’s avonds vroeger donker, het regent af en toe heel hard en de eerste paddenstoelen laten hun gezicht zien… ja, de herfst is aangebroken.

Gelezen boeken in september ‘15

In de maand september ben ik van een boekenblog naar een boekenwebsite gegaan. Wat heb ik leuke reacties ontvangen. Nu deze maand erop zit, is het tijd voor een overzicht van mijn gelezen boeken in september. In totaal heb ik 12 boeken gelezen en dat brengt de teller op 128.

Gelezen boeken in september '14

De maand september zit er alweer op. Het was een maand waarin ik vooral met de bruiloft bezig ben geweest (die over 2 dagen is :-)) en waarin bekend werd dat Leesfanaten gaat stoppen. Voor mij is het inmiddels helemaal gestopt, aangezien ik geen recensieboeken meer had en het eindredactiewerk in oktober niet zou doen vanwege de bruiloft en de huwelijksreis. Ik ben momenteel druk bezig om mijn recensies en artikelen van Leesfanaten op te slaan. Een heel karwei, maar ik vind het zonde als ze verloren gaan.

Gelezen boeken in september ‘13

Aangezien ik niet verwacht dat ik vandaag nog een boek uitlees - alhoewel ik wel in een spannend boek voor Leesfanaten mag beginnen - plaats ik vandaag alvast mijn overzicht van gelezen boeken in september. Ik heb een nieuwe auteur ontdekt: Linda Jansma. Ze schrijft al een tijdje, maar ik heb nu pas een boek (Houvast) van haar gelezen. En dat smaakte naar meer! Tussen mijn te lezen boeken voor Leesfanaten door ga ik zeker nog meer van haar lezen! Mijn boekentip van deze maand is dan ook 'Houvast' van Linda Jansma.

Abonneren op RSS - september