tosca menten

Tosca Menten – De chocoladetandarts

Wist je dat de gaatjes voor de hazelnoten in je chocoladereep worden geboord door een chocoladetandarts? Dat een bacteriejager op reuzenbacteriën jaagt en dat graskappers vrolijke dreadlocks kunnen draaien in je gazon?

Tosca Menten en Jozua Douglas – Prutsers en Pechvogels

Tosca Menten en Jozua Douglas vormen samen het duo De Gouden Grijns. Samen verzamelden zij grappige, verschrikkelijke en volstrekt onmogelijke verhalen bij de tentoonstelling Prutsers en Pechvogels, georganiseerd door het Rijksmuseum van Hostirische Oenen en het Nationaal Pechvogel Kabinet.

Tosca Menten – Siem Subliem en Het Rode Gevaar

Karel Meur van parfumfabriek Geur & Kleur is razend jaloers op het nieuwe geurtje "Siem Subliem 1' van parfumfabriek Hemelse Neuzen. Het is een enorme hit in geurenland, en Karel wil per se weten wat erin zit. Maar de mensen op zijn lab hebben geen idee.

Tosca Menten – Siem Subliem en het ei van Jannes

De vader en moeder van Siem zijn eigenaar van de beroemde parfumfabriek Hemelse Neuzen. Ze zijn ervan overtuigd dat hun zoon Siem later directeur van de fabriek zal worden. Maar de natuur lijkt een foutje gemaakt te hebben. Terwijl zijn ouders grizzlybeerneuzen hebben, ruikt Siem nog minder dan de neus van een schoen.

Abonneren op RSS - tosca menten