verhalenbundel

Francis van Broekhuizen – Bij twijfel hard zingen

De geliefde en fascinerende Francis van Broekhuizen, bekend van theater, radio en televisie, weidt op eigenzinnig en ontroerende wijze uit over haar roerige leven, ondersteund door haar eigen humoristische illustraties.

Annemieke Heller – De villa van de liefde

Amira denkt dat ze een heerlijke vakantie in Griekenland tegemoet gaat, maar dat blijkt de halve waarheid. Haar beste vriendin Jessie heeft haar in het geheim opgegeven voor het nieuwe televisieprogramma Live for Love.

Ina de Man – Cappuccino en Cupcakes

Ergens in een provinciestadje ligt een winkelstraat met gezellige winkels, geflankeerd door twee grootwarenhuizen. Midden in deze straat ligt een heel bijzondere koffieshop.

Muriel Verhulst – De valk en de bloem

‘De valk en de bloem’ bevat drie korte verhalen. Het titelverhaal gaat over Lena, die van het ene moment op het andere op een heel vreemde plaats belandt. Eerst lijkt ze alleen op de wereld, tot reuzenwolven met technologische snufjes haar opjagen.

Diverse auteurs - Nr. 10

De Crime Compagnie brengt al jaren misdadig goede thrillers van Nederlandse bodem. Ter ere van het tienjarig jubileum schreven de auteurs van De Crime Compagnie een kort spannend verhaal.

Muriel Verhulst – Een spoor van inkt

'Een spoor van inkt' bevat drie op zichzelf staande verhalen over tieners, die allemaal iets bijzonders meemaken.

Britt van der Jagt – Duik in het diepe

In deze bundel lees je vijf korte verhalen, met verschillende thema's. Verdwijn in de verschillende werelden, van een spannend avontuur in een verlaten huis tot een romantische bruiloft met een mooie afsluiting.

Diverse auteurs – Kerst is de mooiste dag

Hoera, het is weer tijd voor kerst! Duik met deze zes unieke verhalen volledig in de kerstsfeer en geniet van korte verhalen tijdens de feestdagen.

Diverse auteurs – In de sterren geschreven

Geloof jij in toeval? Of het lot? Wat als het altijd zo al had moeten zijn? In deze nieuwe bundel vind je vijf korte verhalen van vijf verschillende auteurs.

Diverse auteurs – Hoe het allemaal begon

Vijf korte verhalen die als overkoepelend thema’s romance en feelgood heeft. Ze nemen je allemaal op hun eigen manier mee naar het begin van iets…

Abonneren op RSS - verhalenbundel