Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Vos – De schone schijn

De schone schijn

Cleo Huizinga is dolblij met haar nieuwe baan als assistent van privédetective Sandra Keizer. Zonder enige opleiding maar vol goede moed stort ze zich op alle zaken die Sandra haar toeschuift. Als er een belangrijke zakenman ontvoerd wordt, besluit Cleo zelf naar hem op zoek te gaan en daarmee ontketent ze een onverwachte wending in de zaak.

Voor haar nieuwe zaak duikt Cleo in de wereld van de high society. Ze is ingehuurd om vermeend overspel in het huwelijk van een beroemde modeontwerper onder de loep te nemen. Terwijl ze undercover gaat in het Gooi, werkt ze achter de rug van Sandra om samen met Philip Huys de vermissing van Philips vader te onderzoeken. Cleo belandt al snel in een wereld waar de lijn tussen schijn en werkelijkheid dun is en de prijs van de waarheid hoog.

‘Cleo Huizinga, privédetective’ is een zesdelige feelgoodserie van Marijke Vos. ‘De schone schijn’ is het vierde deel.

Wat beleeft Cleo in dit vierde boek een hoop avonturen. Ik heb een paar keer hardop moeten lachen tijdens het lezen ‘De schone schijn’. Vooral om de tegenstijdigheden in haar hoofd en dat ze dan niet altijd de meest logische keuze maakt. Heerlijk! Hoe verder je in de serie bent, hoe meer je Cleo in je hart sluit. Ze doet zo haar best en ze maakt er op haar manier het beste van in haar leven. En gelukkig heeft ze Ahmet in haar leven… want anders zou er nog veel meer misgaan!

Het leuke aan de serie ‘Cleo Huizinga, privédetective’ is dat er in ieder boek een aparte zaak wordt behandeld en dat er een doorlopende zaak door de serie heen zit. Als lezer word je ook steeds nieuwsgieriger wat er nu precies met de vader van Philip is gebeurd. En de cliffhanger uit dit vierde deel is er eentje die je nog wel even bijblijft. Hoe zal dit verder gaan? Kom maar gauw door met deel 5!

Auteur: Marijke Vos
Titel: De schone schijn
Serie: Cleo Huizinga, privédetective
Genre: Roman
Aantal pagina's: 90
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402770681