Overslaan en naar de inhoud gaan

Nan Adams – Immerville

Immerville

Bellagio, Italië, 1938 Andrea werkt in het luxe hotel Villa Serbelloni aan het Comomeer. Hier ontvangt hij elke zomer de crème de la crème van Europa… en ook zijn Patrizia. Deze hertogin zet zijn wereld op zijn kop, maar voelt zij wel hetzelfde voor hem? Of bestaat hun liefde alleen daar onder de Italiaanse zon?

‘Immerville’ van Nan Adams is een prequel op de Alfa vrouwen serie en daarmee het eerste deel van de serie De Alfa-vrouwen-prelude. Wil je weten wat er aan ‘Bellagio’, ‘Malibu’ en ‘Mayfair’ voorafging? Lees dan ‘Immerville’ van Nan Adams.

De schrijfstijl van Adams is vlot en beeldend te noemen. Ze weet in dit korte verhaal alles mooi neer te zetten. Ondanks dat er veel namen voorbij komen én veel personages maar een hele kleine rol spelen, is het verhaal van ‘Immerville’ goed te volgen. In korte tijd heb je deze prequel op de Alfa vrouwen serie uit.

Je kunt het korte verhaal prima los lezen, voordat je de trilogie van de Alfa vrouwen leest. Je kunt het ook prima naderhand lezen, zoals ik nu gedaan hebben. In beide gevallen is het goed te lezen. Het laat je de sfeer proeven van deze fijne serie van Adams. Mocht je de trilogie nog niet gelezen, dan is het zeker een aanrader om dat te gaan doen. En heb je de drie delen al gelezen, dan kun je met ‘Immerville’ nog even in de sfeer van de serie blijven. Prima verhaal om lekker even tussendoor te lezen.

Auteur: Nan Adams
Titel: Immerville
Serie: De Alfa-vrouwen-prelude
Genre: Kort verhaal
Aantal pagina's: 75
Uitgeverij: Loft Books
ISBN: 9789047209188